Μενου
Το Καλάθι σου

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή παραγγελίας για Ελλάδα

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολήs e-mail στο info@beautydirect.gr. Ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίο έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Το προϊόν που επιστέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής. (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας (lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών, μάσκες μαλλιών, σαμπουάν και γενικότερα είδη που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και τα μαλλιά) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε ηλεκτρικά είδη όπως πχ πιστολάκια μαλλιών, ισιωτικές, ξυριστικές μηχανές, κουρευτικές μηχανές κ.α .

Αν επιλέξετε επιστροφή χρημάτων, θα σας πιστωθούν τα χρήματα της παραγγελίας σας, δηλαδή το κόστος των προϊόντων, τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής, αν επιλέξατε πληρωμή με αντικαταβολή, αλλά θα χρεωθείτε το ποσό της επιστροφής των προϊόντων, δηλαδή 3,50€. Χρέωση του ποσού επιστροφής των 3,50€ θα υπάρξει ακόμη και εάν η αρχική σας παραγγελία δεν είχε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής. Αν επιλέξετε  την επιστροφή του προϊόντος, ή αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, το κόστος αποστολής φτάνει στα 7,00€ καθώς χρεώνονται 3,50€ για την αποστολή του νέου δέματος και άλλα 3,50€ για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας. Τα παραπάνω ισχύουν για αποστολές και επιστροφές με τα Elta Courier. Για αποστολές και επιστροφές με τη Γενική Ταχυδρομική ισχύουν τα ίδια με μόνη διαφορά το κόστος των μεταφορικών και της επιστροφής που είναι στα 4,30€ για αποστολή προϊόντων και 4,30€ για την επιστροφή τους σε εμάς .Για αποστολές και επιστροφές με την BOX NOW ισχύουν τα ίδια με μόνη διαφορά το κόστος των μεταφορικών και της επιστροφής που είναι στα 3,00€ για αποστολή προϊόντων και3,00€ για την επιστροφή τους σε εμάς 

Με την παραλαβή της επιστροφής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της ικανοποίησης του αιτήματος σας.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους και με τρόπο ανάλογο του αρχικού τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό κατάθεσης του δικαιούχου της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η επιστροφή χρημάτων γίνεται με αντιλογισμό της συναλλαγής. Σε αυτήν την περίπτωση το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί ως πίστωση στην που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής, αν επιλέξατε πληρωμή με αντικαταβολή.


Επιστροφή παραγγελίας για Κύπρο

Σε περίπτωση  επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στα 29€.